OnsbjergBorgerforening

KONTINGENT

Kontingentet er personligt og er 50 kr pr person. Kontingentet kan betales ved KETTYS FARVER eller på girokort eller Jyske Bank 6260 1257074. Husk adresse og betalerens / betalernes navn(e).

Onsbjerg borgerforening består udelukkende af frivillig arbejdskraft, som ønsker at gøre en indsats for byen.

Vi håber på denne måde, at kunne give borgerne nogle skønne oplevelser, både nu og i fremtiden.

Så kære borgere, kom frit frem af det skjulte og giv en hånd med når det er nødvendigt.

Som et gammelt ordsprog siger;

vi løfter bedst i samlet flok

Der vil løbende igennem året finde forskellige arrangementer sted, og disse vil selvfølgelig blive annonceret både her på siden og i tavlen, som står på Stadionsvej på pladsen over for Lilleskolen.

Vi skal nok sørge for at annoncere de forskellige ting i god tid, så alle har mulighed for" at se hvad der nu sker" og ikke mindst tilmelde sig og evt. andre.